TITOL

4ª TRENKACAMES

PRESENTACIÓ

Arriba la 4ª edició de la TRENKACAMES amb algunes novetats respecte a edicions anteriors. 

La primera, és que la volta curta ha canviat totalment de filosofia respecte les edicions anteriors. És una volta pensada per la gent que s'inicia en el món de la bicicleta de muntanya. Té un recorregut total de 18km, tot per pistes forestals dels voltants d'Anglès, excepte el túnel de travessar la carretera de Santa Coloma, que és un corriol una mica tècnic, com l'últim tram que es comparteix amb la volta llarga.

Un dels altres canvis d'aquest any respecte altres edicions, és que no es realitzarà la marxa corrents, per temes d'assegurances i per la seguretat dels corredors creiem que és millor només fer-la en BTT.

La volta llarga, té un recorregut d'uns 35km amb un desnivell positiu de 1200m, que a diferència d'anys anteriors es recorren més trams de pista forestal i algun corriol nou. Els corriols no tenen un nivell tècnic tant exigent com en les anteriors edicions.

Finalment, al final de la marxa hi haurà una bon esmorzar i s'entregarà una bossa per a cada corredor amb alguns obsequis gentilesa dels nostres col·laboradors.

C.C. La Selva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada